01 maaliskuu, 2018

NorthWind mukana Vaasa Wind Exchange & Solar -messuilla

NorthWindin palvelut ovat esillä 20.-21.3.2018 osastolla C2. Tervetuloa!

Lue lisää...

12 helmikuu, 2018

EOW tarkastuksia Taalerin tuulipuistoihin

NorthWind on suorittanut balance of plant -takuunpäättymistarkastukset Taalerin tuulipuistoille Myllykankaalle, Pajukoskelle ja Kytölään. Toimitus sisälsi maastotarkastuksen (maanrakennus, perustukset, sähköverkko ja sähköasema) sekä tarkastuskokouksien järjestämisen.

Lue lisää...

12 lokakuu, 2017

NorthWindin teollisuustoimeksiannot vauhdissa

NorthWindillä on nyt käynnissä useampi teollisuusprojekti. Lisätietoja aiheesta saa Operational Director Ville Lambergilta.

Lue lisää...

06 maaliskuu, 2017

NorthWind jatkaa kasvuaan

NorthWind Consulting Oy on solminut työsopimuksen Henri Vanhan kanssa. Henri toimii projekti-insinöörinä tuulivoimahankkeissa.

Lue lisää...

15 lokakuu, 2016

NorthWind laajenee teollisuus- ja energialaitossektorille

NorthWind lanseeraa uuden liiketoiminnan Energiamessuilla Tampereella. Palveluvalikoimamme on nyt myös teollisuus- ja energialaitoksien käytettävissä. Laajenemisen lähtölaukaus oli Ville Lamberg Oy:n fuusioituminen NorthWindin kanssa. Tutustu palveluihimme sivuillamme ja ota yhteyttä!

Lue lisää...

20 syyskuu, 2016

NorthWind sai merkittävän Owner’s engineer hankkeen

NorthWind toimii owner’s engineer -tehtävissä Kivivaara-Peuravaaran tuulipuiston 2A ja 2B vaiheissa. Hankealueen kokonaisteho nousee näin 90MW:iin. Puisto sijaitsee Hyrynsalmen ja Suomussalmen alueella Kainuussa.

Lue lisää...

20 toukokuu, 2016

NorthWind palkkaa lisää väkeä

NorthWind Consulting Oy on solminut työsopimuksen Kristoffer Blomin kanssa. Kristoffer toimii projekti-insinöörinä tuulivoimahankkeissa.

Lue lisää...

06 helmikuu, 2016

NORTHWIND CONSULTING OY VAHVISTAA OSAAMISTAAN

Vuoden 2015 loppupuolella Northwind Consultingin osaaminen vahvistui entisestään, kun kaksi pitkänlinjan tuulivoima-alan ammattilaista aloittivat työskentelyn yrityksessä. Eero Länsimäki ja Mika Suokas ovat hankkineet kokemusta useiden vuosien ajalta tuulivoimaprojekteista mm. työmaavalvonnassa, huollon maaorganisaation käynnistämisessä, projektien johtamisessa sekä useissa muissa alaan liittyvissä tehtävissä.

Lue lisää...

19 elokuu, 2015

Taaleritehtaan Tuulitehdas II – Owner’s engineer

NorthWind Consulting Oy on valittu owner’s engineer -palveluiden tuottajaksi Taaleritehtaan Tuulitehdas II projekteihin. Toimeksianto kattaa rakennusaikaisen valvonnan maanrakennuksesta, pystytyksiin ja käyttöönottoihin. Raamin piiriin kuuluu useita tuulivoimapuistoja ympäri Suomea.

Lue lisää...

18 huhtikuu, 2015

TCM-palveluita Taaleritehtaan tuulipuistoihin

NorthWind Consulting Oy on solminut TCM-sopimukset Honkajoen Tuulipuisto KY:n ja Nybyn Tuulipuisto KY:n kanssa.

Lue lisää...

Yhteystiedot

www.northwindconsulting.fi
Y-tunnus: 2592211-6

Elektroniikkatie 3
90590 Oulu
Finland

Finlaysoninkuja 9
33210 Tampere
Finland