Tuulimyllyt vedessä

Investoinnit

Tuottava sijoitus valmistellaan huolella

Investoinnin suunnittelu on paras paikka saavuttaa kustannussäästöjä. Suunnitteluvaiheessa laaditaan realistiset aikataulut ja pyritään selvittämään rajapinnoissa piilevät riskit. Toteutusvaiheessa kustannuksia säästäviä muutoksia on hankala toteuttaa, ja siinä tulisikin keskittyä projektin valmistumiseen suunniteltuna ajankohtana. Olemassa olevan hankkeen ostajalle selvitämme nykyisen laitteiston kunnon sekä jäljellä olevien työvaiheiden kustannukset, jotta saat toteutukselle oikean hinnan. Huolellisesti tehdyt selvitykset helpottavat päätöksentekoa ja auttavat miettimään eri vaihtoehtoja. Kumppanuus kanssamme varmistaa menestyksekkäät investoinnit, jotka ovat turvallisia ja tuottavat vuosienkin päästä.

Due Diligence

Olitpa kehittämässä uutta hanketta tai ostamassa toimivaa laitteistoa, niin autamme sinua tarkastamaan investoinnin teknisen suorituskyvyn. Meiltä löytyy osaaminen mm. laitteistokartoituksiin ja erilaisiin kustannus- ja sopimusarviointeihin...

Lue lisää

Feasability studies

Saat kauttamme kattavat palvelut hankkeen investointisuunnitteluun. Osaamistamme ovat varsinkin sähkösuunnittelu sekä budjetointi. Tunnemme erityisesti tuulivoimahankkeiden aikataulut ja niihin liittyvät riskit..

Lue lisää

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää