Taustakuva: Turbiini peltomaisema

Työpaikat

Työmaavalvoja, Tuulivoimarakentaminen

Haluatko olla pystyttämässä puhdasta energiantuotantoa?

 

Yrityksemme valmistelee tuulivoimaloiden pystytykseen ja käyttöönottoon liittyvät vaiheet rakennuttajan edustajana. Tuulivoimalaitostoimituksen aikana toimimme Tilaajan edustajana työmaalla sekä työmaakokouksissa. Tarkistamme maksuposteihin liittyvän dokumentaation ja huolehdimme suunnitelmien ajantasaisuudesta. Ennen kaikkea olemme aktiivisesti mukana työmaaturvallisuuden parantamisessa.

 

Haemme tuulivoimarakentamiseen työmaavalvojaa. Tehtävään kuuluu asiakkaidemme tuulivoimalaitosten työmaavalvontaa sisältäen suunnitelmakatselmoinnin sekä pystytysten ja käyttöönottojen valvonnan. Tehtävään voi sisältyä myös tehdasauditointeja valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksesta riippuen.

 

Haettavan työntekijän ensisijainen työskentelypaikka sijaitsee Oulussa mutta myös Tampereen toimistolla työskentely on mahdollista. Työhön kuuluu matkustamista Pohjoismaissa. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta (ensisijaisesti kone-, automaatio-, sähköinsinööri tai diplomi-insinööri) sekä kokemusta vastaavista tehtävistä joko teollisuudesta tai energiasektorilta. Toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

 

Työmaavalvojana pääset vaikuttamaan monipuolisesti hankkeen kokonaislaatuun ja turvallisuuteen. Olet Asiakkaamme tärkein edustaja työmaalla. Apunasi toimii kokenut rakennuttajatiimi, joka koostuu oman alansa huippuosaajista.

 

Lisätietoja antaa Managing Director Teemu Lauronen

teemu.lauronen(at)northwindconsulting.fi

0440766400 soittoaika perjantaisin klo 12–14

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemus ja CV palkkatoiveineen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

 

 

Tuulivoimala-asiantuntija

Haluatko päästä kehittämään asiakkaidemme voimalaitoksia ja olemaan mukana energiamurroksessa?

 

Yrityksemme tarjoaa erilaisia tarkastuksia voimalaitoksen elinkaaren eri vaiheisiin. Olemme vahvimmillamme sähkö-, kone- ja automaatioteknisissä tarkastuksissa. Tarkastukset voivat olla joko yksittäinen kuntoarvio tai osa suurempaa kokonaisuutta kuten investointisuunnittelua.

 

Haemme tuulivoimala-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään kuuluu asiakkaidemme tuulivoimalaitosten tarkastuksia sekä käytönaikaisia valvontatehtäviä. Tehtävään voi sisältyä myös rakentamisen aikaista työmaavalvontaa valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksesta riippuen.

 

Haettavan työntekijän ensisijainen työskentelypaikka on Oulussa, ja työhön kuuluu matkustamista Pohjoismaissa. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta kone-, energia- tai sähkötekniikasta sekä kokemusta tuulivoima-alalta. Toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa.

 

Tuulivoimala-asiantuntijana pääset konkreettisesti vaikuttamaan laitteiston kehitykseen ja pysyt perillä alan uusista innovaatioista. Tukenasi ovat maan johtavat ammattilaiset, jotka arvostavat työssään turvallisuuden ja luottamuksen kaikkein korkeimmalle.

 

Lisätietoja antaa Managing Director Teemu Lauronen

teemu.lauronen(at)northwindconsulting.fi

0440766400 soittoaika perjantaisin klo 12–14

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemus ja CV palkkatoiveineen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

 

 

Projektipäällikkö

Haluatko rakentaa rakentavasti?

 

Valmistelemme rakennushankkeen hankinta-asiakirjat, huolehdimme kilpailuttamisesta sekä vedämme urakkaneuvottelut. Rakennusvaiheessa toimimme Tilaajan edustajana työmaalla sekä työmaakokouksissa. Tarkistamme maksuposteihin liittyvän dokumentaation ja huolehdimme projektin rahaliikenteestä. Raportoimme hankkeen etenemistä niin, että riskit ovat Tilaajan tiedossa jo ennen kuin ne pääsevät toteutumaan.

 

Haemme teollisuuden ja energiasektorin rakennuttamistehtäviin projektipäällikköä. Tehtävään kuuluu asiakkaidemme teollisuus- ja tuulivoimalaitosten rakennuttamistehtäviä (hankintojen suunnittelu, kilpailutus, urakkaneuvottelut, projektinjohto) sekä työmaavalvontaa. Tehtävään voi sisältyä myös liiketoiminnan kehitystehtäviä valittavan henkilön taustasta ja kiinnostuksesta riippuen.

 

Haettavan työntekijän ensisijainen työskentelypaikka sijaitsee Tampereella mutta myös Oulun toimistolla työskentely on mahdollista. Työhön kuuluu matkustamista Pohjoismaissa. Hakijalta edellytämme soveltuvaa koulutusta (insinööri tai diplomi-insinööri).

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä joko teollisuudesta tai energiasektorilta. Toivomme hakijalta hyvää kirjallista ja suullista englanninkielen taitoa. Projektipäällikkönä pääset vaikuttamaan monipuolisesti lopputulokseen. Olet hankkeen primus motor ja yrityksemme kasvot projektissa. Apunasi toimii kokenut rakennuttajatiimi, joka koostuu oman alansa huippuosaajista.

 

Lisätietoja antaa Operational Director Ville Lamberg

ville.lamberg(at)northwindconsulting.fi

0408471437 soittoaika perjantaisin klo 12–14

 

Mikäli kiinnostuit, lähetä työhakemus ja CV palkkatoiveineen yllä mainittuun sähköpostiosoitteeseen.